workshop workshop schilderen buiten

Workshop mixed media - Cisie schilderijen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Workshop mixed media

Workshops
Knippen, plakken, spatteren, schilderen met sponsjes, en noem maar op, alles kan!
Mixed media staat voor een mix van allerlei media, dit kan een collage zijn, maar ook een schilderij wat bestaat uit verf, inkt, krantenpapier, servetten, knopen en wat je allemaal wilt gebruiken.

Bijvoorbeeld:

   

Wil je een collage maken? Verzamel dan voor deze workshop allerlei foto's, plaatjes, teksten, gedichten van het internet (even uitprinten) en of uit glossy magazines. In combinatie met acrylverf maak je een fantastisch mooi en hip collage-achtig schilderij.
Maar je kan ook met allerlei verf- en tekenmaterialen aan de slag, zoals bij het 1e schilderij. Uiteraard help ik je met het opzetten hiervan.
Alle in aanwezige materialen staan tot je beschikking. Ga lekker los! Ik zal je tijdens het schilderproces begeleiden en tips en adviezen geven.


Gemaakt tijdens een workshop

Je hoeft niet te kunnen schilderen om aan deze workshop mee te kunnen doen, ook al heb je nog nooit een kwast in handen gehad, je kunt gewoon meedoen.
Gezelligheid en genieten staan voorop, en aan het einde van de middag ga je gegarandeerd met een mooi schilderij naar huis.

Voor meer informatie zie de algemene informatie onder workshops
Opgave kan via mijn contactpagina. Geef hierbij aan wat je graag wilt schilderen, je voorkeursdatum en welk formaat doek je wilt hebben. 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu